Vermijd wachtrijen

Eindeloos in de rij staan tijdens je vakantie in Barcelona voor musea, monumenten en attracties… heel vervelend, maar goed nieuws! Je kan deze wachtrijen ook vermijden door van tevoren online kaarten te kopen! Snel en makkelijk besteld en je voorkomt urenlange wachtrijen.

Barcelonca City Pass met veel voordeel!

Alle bezienswaardigheden zien met één pas én 20% korting krijgen op tickets voor bijvoorbeeld Camp Nou, Casa Batllo en Casa Mila? Bestel direct de Barcelona City Pass en krijg tickets voor Sagrada Familia, Park Guell, Hop on Hop off Bus en de Aerobus.

Sagrada Familia

Het wereldberoemde bouwwerk waar maar geen einde aan de bouw lijkt te komen… de Sagrada Familia. Spectaculaire architectuur, bijzondere verhalen, unieke details, kortom een MUST om te bezoeken als je naar Barcelona gaat. Aangezien heel veel mensen er zo over denken staan hier vaak urenlange rijen. Een beetje zonde van je tijd om daarin te gaan staan.

Koop daarom alvast hieronder je tickets online en vermijd de wachtrijen bij de Sagrada Familia. Handig om te weten, het is niet nodig om dit bewijs uit te printen, op je telefoon de tickets te laten zien is voldoende. Scheelt weer printtijd!

 
Wachtrij Barcelona
Musea & Monumenten in Barcelona

Hieronder vind je een alfabetische lijst van verschillende musea, monumenten en attracties in Barcelona en omgeving waar het mogelijk is om alvast vooraf online kaarten te kopen en lange wachtrijen te voorkomen.

Casa Battló

In 1904 werd Casa Battló ontworpen door Gaudí voor een welvarende zakenman. Een spectaculair gebouw met veel mozaïek en alleen maar golvende elementen (geen hoeken). Een verrassend element is dat je overal details ziet gerelateerd aan Sint-joris, de drakendoder. Koop hier je Casa Battlo ticket online!

Meer zien? Koop direct online je combinatieticket Casa Battló, Casa Milà en Casa Vicens en vermijd de wachtrijen!

Casa Milà (la Pedrera)

Een bijzonder, gaaf en beroemd huis dat ook door Gaudí is ontworpen is Casa Milà, ook wel ‘la Pedrera’ (de steengroeve) genoemd. Zo´n 1000 vierkante meter vol met verrassingen! Kunstwerken als schoorstenen, golvende elementen overal, kortom echt de moeite waard. Vermijd de wachtrij en koop hier je Casa Mila ticket.

Casa Milà (by night)

La Pedrera, zoals Casa Milà ook wel wordt genoemd, behoort tot de highlights van Barcelona en is dan zeker een aanrader om te bezoeken. Het is ook mogelijk om in de avond een kijkje te nemen en tijdens een rondleiding een indruk te krijgen van dit indrukwekkende huis. De verlichting van het pand in de avond, een interessante rondleiding en als afsluiting een glas cava maken het avond bezoek een aanrader. Koop hier alvast een ticket voor je avondbezoek aan Casa Milà.

Dali museum + gids

Een opvallende man met bijzondere en unieke surrealistische kunst… dat was Salvador Dalí. Zijn excentrieke werk kan je bekijken in het Dalí museum in de plaats Figueres (zo´n 1,5 uur rijden van Barcelona en een leuk daguitstapje) en is zeker de moeite waard. Om echt een indruk te krijgen van zijn werk is het leuk om het Dalí museum met een officiële gids te bezoeken. Ontloop de wachtrij en koop alvast hier je Dali museumticket.

FC Barcelona stadion (Camp Nou) & museum rondleiding

Voor voetbalfans is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen in het spectaculaire stadion van FC Barcelona. Met een audioguide (verschillende talen mogelijk waaronder Nederlands) krijg je echt een idee van dit voetbalstadion en van deze succesvolle club. Koop alvast hieronder online je ticket.

 
Fundació Joan Miró

Joan Miró werd eind 19e eeuw geboren in het Catalaanse Barcelona en is bekend geworden vanwege zijn surrealistische kunstwerken. Zijn werk is wereldberoemd en in dit museum kan je een enorme collectie vinden van zijn schilderkunst, maar ook keramiek, textiel en sculpturen. Ontloop de wachtrij en koop daarom je Miro museumticket hier direct online.

Gaudí Experiencia

Als je denkt aan Barcelona dan denk je aan… Gaudí. Om een idee te krijgen van hoe Gaudí dacht, waar hij zijn inspiratie vandaan haalde en om meer te weten te komen over zijn grootste projecten, kan je terecht bij de Gaudí Experience. Een gave interactieve tentoonstelling. Koop je kaarten direct online voor de Gaudi Experience en vermijd de lange wachtrij.

Hop-on Hop-off bus Barcelona

Barcelona is een grote stad en er is zoveel te zien. Om een eerste indruk te krijgen van wat er allemaal te zien is, is de hop-on hop-off bus in Barcelona een relaxte manier. Zo kan je direct bepalen wat je graag misschien nog eens van binnen zou willen bekijken en je kan op verschillende plekken even uitstappen en later weer een volgende bus pakken. Het is makkelijk als je bij aankomst niet direct in rijen hoeft te gaan staan, daarom is het een aanrader om hieronder om alvast online tickets te kopen.

 
Wachtrij Barcelona
Picasso museum + tour

Kom meer te weten over het leven van Picasso tijdens een Picasso rondleiding met gids door Barcelona. Deze tour eindigt in het Picasso museum en dan kan je op eigen gelegenheid nog even verder rondkijken. Koop hier alvast je Picasso museumtickets online en vermijd daarmee de wachtrij.

Poble Espanyol

Om een idee te krijgen van hoe een karakteristiek Spaans dorp vaak werd opgebouwd, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in Poble Espanyol (op de berg Montjuïc gelegen). Verrassende details en een variëteit aan bouwstijlen. Om wachtrijen te vermijden, kun je direct online je tickets voor Poble Espanyol kopen.

L’Aquarium

Zo´n 11.000 dieren leven er in het aquarium in Barcelona, waaronder verschillende haaien, roggen en nog veel meer soorten. Het aquarium is opgedeeld in zeeën en in iedere zee kan je weer andere type vissen zien. Verder is er een spectaculaire tunnel waar je doorheen kan wandelen terwijl er allerlei vissen om je heen zwemmen. Aangezien het aquarium erg populair is en daardoor enorm druk kan zijn, is het een aanrader om vroeg te gaan en om de rijen te voorkomen je L’Aquarium ticket hier direct online te kopen.

Voordeelpakket-Barcelona
Museu del Modernisme

In Barcelona vind je enorm veel modernistische details terug in gebouwen. In het museum van het modernisme kan je juist modernistische schilderijen, meubels en andere stukken vinden. Om rijen te vermijden kun je alvast je tickets voor het modernisme museum online kopen.

Museu d’idees i invents de Barcelona

Oftewel het museum van ideeën en uitvindingen. In dit museum kan je een idee krijgen van wat er zoal allemaal wordt uitgevonden. Met regelmaat zal je je afvragen, “en waar is dit handig voor” maar houd in gedachte dat er ook een aantal absurde uitvindingen tussen zitten waar het idee erachter alleen is om een glimlach op je gezicht te krijgen of je aan het lachen te krijgen. Voorkom lange wachtrijen en koop alvast hier online je tickets van het uitvindingenmuseum.

Teleferic de Montjuic

Een gondellift neemt je mee de berg de Montjuïc op en vanaf dit punt heb je een heel mooi uitzicht over de stad Barcelona en over de zee. Verder is het leuk om op de Montjuïc een wandelingetje te maken, een kijkje in het kasteel of bij Poble Espanyol en vooral van het uitzicht te blijven genieten. Voorkom rijen en koop hier alvast je Teleferic tickets.

Zoo Barcelona (dierentuin)

Gorilla’s, nijlpaarden, slangen, dolfijnen, krokodillen, flamingo´s, pinguïns en nog veel meer andere dieren kan je bekijken in de dierentuin in Barcelona. Wandel direct door, voorkom rijen en koop hier alvast online je Barcelona Zoo tickets.

Tips

– Mocht je onverwacht naar een bepaald museum, monument of attractie willen gaan in Barcelona en tref je bij aankomst een lange rij? Dan is het een aanrader om een wifi -spot op te zoeken en daar alsnog online de kaarten aan te schaffen. In steeds meer cafe’s en op meer spots is er wifi in Barcelona. (TIP: vlak naast de Sagrada Familia zit een Mc Donalds met wifi)
– Zeker bij de meest bekende en populairste musea, attracties en monumenten is het een aanrader om op tijd (vroeg) te gaan om de ergste drukte te voorkomen.

Comments are closed.