Scooter huren

Heerlijk in de zon de stad doorkruisen, de onbereikbare plekjes opzoeken en onafhankelijk zijn van het openbaar vervoer, met een scooter kun je op een ideale manier de stad te ontdekken! Je rijdt gemakkelijk van het een naar het andere punt en kunt zo lekker snel een hele hoop zien van de stad. Je bent mobiel, flexibel en niet afhankelijk van de tijd… In Barcelona vind je een hoop verschillende scooterverhuurders, je hebt dus genoeg keuze! Hieronder vind je de beste op een rijtje!

Via Vespa

Je bent in Barcelona , het zonnetje schijnt en je hebt zin om de stad van binnen en buiten te leren kennen. Wat is er dan leuker om dit op een Vespa te kunnen doen? Bij Via Vespa huur je de leukste Vespa’s om voor een paar uur de stad te kunnen verkennen. Zo kun je hip en snel de mooiste hotspots bewonderen!

Locatie
Carrer de Princesa 56
08003 Barcelona
Website

Prijs
Vanaf € 45,- per persoon
Inclusief: helm, benzine, een slot en een verzekering
Borg: € 300,-

Scooter-huren

Mondorent

Mondorent heeft meerdere vestigingen in Barcelona en heeft een breed aanbod aan voertuigen. Je kunt ervoor kiezen om de stad per scooter, step, urbanscooter of fiets te verkennen. Zo kun je kijken welk voertuig het best bij jouw dagplanning past! Wil jij op een elektrische scooter de stad doorcruisen? Dan kun je bij Mondorent terecht! Doordat Mondorent een hoop vestigingen heeft, is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Kijk op de website voor alle vestigingen in Barcelona.

Locatie
Passeig de Colom 24
08002 Barcelona

Passeig Joan de Borbòn 80-84
08039 Barcelona

Prijs
Vanaf € 29,- per dag
Inclusief: benzine, twee helmen, een slot, tassen en een verzekering
Borg: € 250,-

Rental Moto Barcelona

Zonder beperkingen en met totale vrijheid Barcelona ontdekken, dat is wat Rental Moto Barcelona het meest belangrijk vindt. Er zijn vier verschillende soorten scooters, je kunt dus kiezen welke scooter het allerbest bij jou past om jouw dag helemaal perfect te maken! Zo kun je lekker op je gemak en comfortabel de hele stad door! Neem een kleed en wat lekkers te eten mee, dan kun je heerlijk genieten van een picknick in dat leuke, zonnige parkje!

Locatie
Carrer Mallorca 1
08014 Barcelona
Website

Prijs
Vanaf € 25,- per dag.
Inclusief: helm, benzine, slot en verzekering
Borg: € 200,- tot € 300,-

Quote scooter

Cooltra

Cooltra is een erg groot bedrijf, het verhuurt scooters in de meeste grote Spaanse steden en is dan ook erg populair. Met een aanbod van 4.500 scooters en acht afhaalpunten (in Barcelona!) is de keuze enorm. Voor de locaties in Barcelona, klik hier. Het bedrijf biedt 24 uurs road assistance, dus je hoeft niet bang te zijn voor pech op de weg! Wil je met twee personen op een scooter? Dan is het bijboeken van een tweede helm geen probleem!

Prijs
Vanaf € 25,- per dag
Inclusief: helm, verzekering, een slot en pechhulp
Borg: € 150,-

Mag ik?

Hoe oud je moet zijn en hoe lang je in het bezit moet zijn van je rijbewijs, is afhankelijk per verhuurder. Toch geldt bijna altijd wel dat je minimaal 18 jaar moet zijn voor een 50cc scooter en 21 jaar voor een 125cc scooter. Je dient altijd in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast geldt in Spanje dat het dragen van een helm verplicht is. Zorg er dus voor dat je deze ook echt draagt, anders kan dit leuke uitje een duur grapje worden!

En…. Gaan!

Met een scooter ben je er helemaal klaar voor om de mooiste plekjes van de stad op een gemakkelijke manier te kunnen ontdekken. Je kunt bezienswaardigheden bezichtigen die wat verder uit elkaar liggen, zonder dat je afhankelijk bent van een taxi of de tijden van het openbaar vervoer. Kortom: je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt! Om dit ook daadwerkelijk zo te beleven, is het wel verstandig om van te voren vast uit te zoeken wat je die dag echt wilt zien, zodat je optimaal kunt genieten van jouw dagje op de scooter!

Langs-de-hotspots

Brunchen

Ga je al vroeg op pad en heb je geen zin om veel spullen mee te zeulen? Ga dan onderweg lekker ergens brunchen! Je kunt tijdens je rondrit bij een van deze plaatsen stoppen om een hapje te eten, zodat je vol goede moed weer een tijdje op de scooter kunt vertoeven.

Uitzichten

Houd jij van mooie plekjes en plaatjes? Met de scooter kun jij allemaal mooie plekjes bereiken! Rijd eens langs een van deze punten en geniet van het prachtige uitzicht hier. Neem tijd voor een fotomomentje, dan kun je thuis nagenieten van deze bijzondere tijd!

La playa

Het strand van Barcelona is 4 kilometer lang en uitgeroepen tot beste strand van de wereld door National Geographic. Ideaal dus om te bezoeken op de scooter! Rijd heerlijk in het zonnetje langs de kust en geniet van het mooie uitzicht over de zee, de vrolijke strandgangers en het koele briesje. Ben je dorstig geworden? Stop dan bij een van de strandtentjes om af te koelen met een ijsje of een drankje!

¡Tip! Wil je graag een scooter huren? Houd er dan rekening mee dat je (bijna) altijd korting krijgt als je deze online bestelt!

Comments are closed.