Hop-on Hop-off bus

Barcelona is een grote stad en er is zo veel te zien dat het wel relaxt kan zijn om met regelmaat van vervoer gebruik te maken. Per taxi, fiets, lijnbus of per Hop-on Hop-off bus!

Eerste indruk

In het geval dat je voor de eerste keer in Barcelona bent, dan is het een idee om lekker relaxt vanuit de Hop-on Hop-off bus in Barcelona een eerste indruk te krijgen van de stad. Helemaal als je (tijdelijk) slecht ter been bent of met kinderen reist kan dit een fijne manier zijn om toch een idee van de stad te krijgen.

Koop hier direct je ticket

Als je naar Barcelona gaat en geen zin hebt om in wachtrijen te staan om kaarten te kopen voor de Hop-on Hop-off bus, dan kan het handig zijn om deze alvast van tevoren online te kopen. Koop via deze link direct je hop on hop off bus ticket!

bus hop

Audioguide

In 10 talen is er een audioguide aanwezig.

3 routes

Er zijn in totaal 3 routes met zo´n 44 plekken waar je even uit kan stappen om een bezienswaardigheid in Barcelona van dichterbij te bekijken. Daarna kan je weer op de volgende bus stappen. In het geval je al van tevoren weet dat je alle 3 de routes wil doen en ook regelmatig een keertje wil uitstappen, dan is het aan te raden om voor een 2 dagen kaart te kiezen, anders wordt het voor 1 dag misschien een beetje veel.

Tips

• Vaak zijn het dubbeldekker bussen die een open dak hebben. In het geval dat je in de zomermaanden van plan bent om Barcelona te bezoeken, let er dan wel op dat je genoeg water voor onderweg meeneemt, je goed insmeert en eventueel een petje/hoedje meeneemt.
• Mocht je bij een museum/bezienswaardigheid uitstappen om een kijkje binnen te nemen, dan kan het handig zijn om in de bus al op internet of in een reisgids de openingstijden op te zoeken. Zo sta je niet onverwacht voor een gesloten deur en weer op een volgende bus te wachten.

Comments are closed.