Campings rond Barcelona

Wil je met de kinderen op vakantie en liever niet in de drukke stad zelf vertoeven? Of hou je gewoon van campings? We hebben voor jou een aantal campings op een rij gezet die gevestigd zijn in de buurt van Barcelona!

Camping Vendrell Platja

* Vanaf €50,- per nacht
* Bescheiden klein & kindvriendelijk

Camping Vendrell Platja is gelegen in de plaats Calafell. De camping ligt 50 meter van het strand en heeft diverse accomodatie mogelijkheden. Je kunt kiezen tussen twee bungalows en een stacaravan. Op de camping zelf kun je ook nog kiezen voor een staanplaats met je tent, vouwagen of caravan. Sinds 2013 beschikt de camping over een eigen beachclub aan het strand waar van 10.00 tot 01.30 uur allerlei soorten eten en drinken besteld kunnen worden. Verder organiseert het animatieteam activiteiten voor jong en oud! Gemiddeld scoort de camping een 8! Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Avenida del Sanatori (zonder nummer)
43880 Comarruga

Camping-Vendrell-Platja

La Siesta

* Vanaf €58,- per nacht
* Luxe & familie

Camping la Siesta is een erg mooie camping met een prachtig zwemparadijs met glijbanen. De camping ligt 500 meter van het strand en ligt in Salou. Je kunt kiezen uit verschillende accomodaties zoals stacaravans, bungalows of staanplaatsen. Verder beschikt de camping over een buffetrestaurant, een supermarkt en een bakker. Voor een dagje vol plezier kun je 6 km verderop naar het bekende attractiepark Port Aventura gaan! La Siesta scoort gemiddeld een 9,1! Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Carrer del Nord 37
43840 Salou

Camping-la-Siesta1

¡Tip! Bij veel campings kun je vanaf 1 nacht al terecht. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken als overnachting tijdens je reis!

Bungalows Nou Camping

* Vanaf €54,- per nacht
* Natuur & rust

Camping Nou ligt midden in de heerlijke bergluchten van de pyreneeën. De bungalows zijn gemaakt van rustiek hout zodat het net houthakkershuisjes lijken. Verder beschikt de camping over een restaurant, een bar, een snackbar, een zwembad, fietsen, paarden, een tafeltennistafel en een kinderspeelplaats. Ook is er verderop een meer waar gevissen en gekanood kan worden! Nou Camping scoort gemiddeld een 8,9! Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Carretera C-13, Km 156,
25597 Guingueta

Bungalows-Nou-Camping2

Camping Enmar

* Vanaf €145,- per nacht
* Faciliteiten & klantvriendelijk

Camping Enmar ligt in het dorpje Pineda de Mar, dat over allerlei verschillende faciliteiten beschikt zoals een voetbalveld, volleybalveld, een supermarkt, een bar en een restaurant. De entertainment op de camping is leuk voor zowel jong als oud! Verder ligt de camping maar 100 meter van het strand en op 400 meter van het treinstation van Pineda de Mar. Gemiddeld scoort camping Enmar een 8,7! Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Avenida de la Merce (zonder nummer)
08397 Pineda de Mar

Camping-Enmar

Camping Cala Llevado

* Vanaf €45,- per nacht
* Alle leeftijden & ligging

Camping Cala Llevado ligt direct aan het strand en wordt omringd door een prachtig dennenbos. Naast bungalows is er ook ruimte gemaakt voor staanplaatsen waar je terecht kunt met je tent of eigen camper of caravan. De camping beschikt over een klein zwembad, tafeltennistafels, een beachclub, een bar en een restaurant. Bij de balie kun je watersporten regelen. Verder ligt de camping maar 90 km van Barcelona! Gemiddeld scoort de Cala Llevado een 8,1! Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Carretera Gi-682 De Tossa A Lloret Km. 18,9,
17320 Tossa de Mar

Camping-Cala-Llevado

Camping Interpals

* Vanaf €60,- per nacht
* Verzorgd & groen

Camping Interpals bevindt zich in het dorpje Pals en vlakbij het middeleeuwse stadje Begur. De camping ligt ongeveer 450 meter van een strandje, en staat tussen de pijnbomen. Verder beschikt de camping over een zwembad, een jacuzzi, een restaurant, een bar, een snackbar, een cadeauwinkel, fietsverhuur, een tafeltennistafel en een paddle-tennisbaan. Gemiddeld scoort de camping een 8,3! Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Avenida Mediterrani Km 4,5,
17256 Pals

Camping-Interpals

Comments are closed.