Vakantiehuizen

Wil je de drukte liever ontlopen en je vakantie vieren in een heerlijke grote villa met veel faciltiteiten? In de buurt van Barcelona vind je super veel villa’s en vakantiehuizen, waar je veel ruimte hebt en heerlijk kunt vertoeven.

Altavista Villa

* Vanaf € 657 per nacht
* Met prachtig uitzicht over zee!

Wil jij een villa waarbij je in een paar minuten bij de zee bent? Bij Villa Alta Vista zit je maar twee kilometer van het strand af en heb je prachtig uitzicht over de zee. Even geen zin in het strand? Dan kun je lekker genieten bij het zwembad of op het zonneterras! De villa is geschikt voor zeven personen en beschikt over drie badkamers. De villa ligt dertig kilometer van Barcelona. Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Malvasia 50
08870 Sitges

Altavista-Villa-1

Vista Roses Mar

* Vanaf € 240 per nacht
* Modern & strak

Vista Roses Mar is een luxe villa die wat verder (155 km) van Barcelona af ligt. De villa is maar 600 meter van de Cala Canyelles Baai gelegen en je kunt dus ook genieten van een prachtig uitzicht over deze baai! Daarnaast zit je op slechts vijf minuten afstand van het spetterende waterpark Aquabrava. De villa is geschikt voor zes personen en heeft een klein zwembad met een prachtig uitzicht op de zee. Voor meer informatie,beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Antoni Canals 125
17480 Roses

Vista-Roses-Mar1

Chalet Casa Pepe

* Vanaf € 365 per nacht
* Midden in de bergen

Ben je echt op zoek naar rust en de heerlijke geuren van de natuur, of ga je op wintersport vakantie? Dan is La Casa Papa geschikt voor jou. Dit grote chalet ligt midden in de bergen, bovenin Spanje. In de chalet kunnen tien personen verblijven. Ook kun je heerlijk in de grote tuin zitten of een bergwandeling maken. Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je hier kijken.

Locatie
Carrer Antic Cami de Casau 21
25530 Vielha

Chalet-Casa-Pepe

C&B Villas Taraco Mar

* Vanaf € 248 per nacht
* Typisch Spaanse villa

Ook C&B Villas Taraco Mar heeft een prachtig Spaans uiterlijk. Deze villa heeft twee verdiepingen en is geschikt voor zes personen. Als je zin hebt in een lekkere duik in het water, heb je een zwembad in de achtertuin en hoef je maar enkele meters te lopen om bij de zee te komen. Ook een gezellig dagje Barcelona is makkelijk te doen met 90 km afstand! Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kan je hier kijken.

Locatie
Conca de Barberá 51
43008 Tamarit

Villas-Tarraco-Mar

Villa el Olivo

* Modern en knus
* Vanaf € 248 per nacht

El Olivo is een villa die net nieuw is en in Olivella ligt, een plaatsje dichtbij Barcelona. De villa is geschikt voor tien personen, heeft een groot zwembad en beschikt over heerlijke plaatsen om te zonnebaden. Een dagje Barcelona is ook makkelijk te doen vanaf El Olivo. De villa is prachtig ingericht op een moderne en strakke manier en heeft veel ruimte. Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je een kijkje nemen op de website.

Locatie
Ebro 17
08818 Canyelles

Villa-el-Olivo

Holiday Home Aribau

* Authentiek Spaans
* Vanaf € 224 per nacht

Wil jij in je vakantie vertoeven in een prachtige Spaanse villa met uitzicht over een mooi landschap en de zee? Dan zit je goed bij Holiday Home Aribau. De villa heeft een lekker zwembad en is geschikt voor twaalf personen. Ga je een dagje naar Barcelona? Dan hoef je maar 62 km af te leggen. De villa is ook geschikt voor skivakanties!
Voor meer informatie, beschikbaarheid en actuele prijzen kun je een kijkje nemen op de website.

Locatie
8397 Pineda de Mar

Holiday-Home-Aribau

Comments are closed.