Catamarantocht

Barcelona, een heerlijk diverse stad én aan zee. Wanneer het je leuk lijkt om de stad ook vanaf het water te ontdekken, dan is de catamarantocht een aanrader. Bruisend Barcelona biedt twee mogelijkheden aan. Lees onderstaand verder waarmee je jouw Barcelona trip onvergetelijk kunt maken…

Catamarantocht in Barcelona

Barcelona heeft een prachtige skyline, met onder andere de gebouwen uit het Olympisch dorp. Wanneer je even de drukke stad wilt ontglippen, is een catamarantocht een goed idee. Er wordt een Catamaran Sunset cruise aangeboden en een Catamaran Sensation, waarbij eerstgenoemd een iets relaxter karakter heeft en de tweede optie een iets feestelijker.

Catamaran Sunset cruise

Het echte vakantiegevoel… Heerlijk op of aan zee, met een drankje naar de zonsondergang kijken. Dit kan werkelijkheid worden met de Catamaran Sunset cruise. In de haven van Barcelona is het startpunt en in anderhalf uur wordt er langs de kust gevaren op de catamaran (of op de Blue Magic Cats zeilboot wanneer er een kleinere groep is). Relaxed kun je de Barcelona skyline bekijken en van de zonsondergang genieten. Inclusief in de cruise is een glaasje frisdrank of een glas frisdrank met daarbij een snackje of stuk fruit. Wanneer het nog lekker warm is, is er de mogelijkheid om een duik in open zee te maken! Er is ook een mogelijkheid om voor privé groepen de Sunset cruise te boeken. Neem dan contact op via customerservice@tiqets.com!

Duur
1,5 uur

Vertrektijden
Maandag t/m zondag om 20.00 uur

Prijs
€48,00 (volwassenen)
€35,00 (kinderen van 3 t/m 12 jaar)

Meetingpoint
Haven van Barcelona, zie voucher voor de gedetailleerde informatie

Catamaran Sensation

Bij de Catamaran Sensation ben je iets langer onderweg. ’s Middags vertrekt de catamaran uit de haven van Valencia. In drie uur vaar je langs de kust van Barcelona onder het genot van een drankje met een fijn muziekje op de achtergrond. Verwacht geen rustig boottochtje, want er zal met de heupen geschud worden en er worden waterspelletjes aangeboden! Een DJ gaat mee op de Catamaran Sensation en na wat drankjes, dansjes en duikjes, zal er een barbecue menu bereid worden.

Duur
3 uur

Vertrektijden
Vrijdag om 12.00 uur en 15.30 uur (26 mei t/m 29 september)
Zaterdag en zondag: 11.00 uur, 14.30 uur en 18.00 uur (18 maart t/m 21 oktober)

Prijs
€46,00 (volwassenen)

Meetingpoint
Haven van Barcelona, zie voucher voor de gedetailleerde informatie

Tips

– Een catamarantocht kun je goed combineren met een dag fietsen. Neem bijvoorbeeld onze digitale fietsroute mee, die langs de haven van Barcelona komt. Hop off de fiets en on de catamaran!

Comments are closed.