Ook leuke marktjes!

De marktjes hieronder zijn iets meer gespecialiseerd op één thema. De honingmarkt bijvoorbeeld is echt een marktje om heerlijk te genieten van ambachtelijke producten en je kunt er je ogen uit kijken aan alle verschillende soorten honing. De kunstmarkt spreekt al voor zich: kunst, kunst en… kunst! En last but not least: de speelgoedmarkt!

Fira Artesana

Heerlijk een geitenkaasje combineren met honing… Op dit marktje is van allerlei ambachtelijk lekkers te proeven. Van heerlijke versgebakken taarten en broden tot veel kaasjes en honderden soorten honing.
Dag: Elke eerste vrijdag van de maand
Openingstijden: 11:00 – 14:00 en 17:00 -21:00
Locatie: Placa del Pi, Barcelona

Mercadillo de la Plaça de Sant Josep

Op deze markt kun je heerlijk rondstruinen en genieten van prachtige kunst. Je kan jezelf op het doek laten schilderen of zelf een mooi schilderijtje kopen voor thuis! Deze kunstmarkt is elk weekend te bezoeken. De markt is gevestigd op het pleintje naast de kerk Basílica de Santa Maria del Pi wat eruit ziet als een mooi pittoresk plaatje.
Dag: Elke weekend
Openingstijden: de hele dag
Locatie: Plaça Sant Josep Oriol Barcelona

Mercadillo de Placa Masadas

Speelgoed voor jong en oud! Ben je een fanatieke verzamelaar van modeltreinen, -auto’s, -vliegtuigen, -speelgoedsoldaatjes etc.? Op deze markt staan misschien de missende items die je collectie compleet maken! Voor de kids is het ook fantastisch. Mooi degelijk speelgoed van toen en nu is hier te vinden.
Dag: Elke eerste zondag van de maand
Openingstijden: 10:00 – 14:00
Locatie: Placa Masadas

Tips

• Voorkom dat je een marktje misloopt; check even de dagen en tijden voordat je gaat…
• Het is normaal om af te dingen op Spaanse marktjes, dus zeker doen!
• Zit op deze pagina de markt voor jou er niet tussen? Kijk dan even op Vintagemartkjes.
• Toch liever tussen de bloemen, sokken, fruit, groente en tassen lopen? Kijk dan even op onze pagina Wekelijkse Markten.
• Vers brood, vlees, vis, fruit, groenten, fruitdrankjes, nootjes etc. kopen? Kijk dan even op Mercados.

Comments are closed.