Dansje en drankje

Gin tonics drinken en ondertussen Barcelona by night bewonderen, Nederlandse karaoke zingen, cava proeven in een wijnbar of gewoon lekker dansen tot de zon opkomt. Het Barcelonese nachtleven heeft veel te bieden. Laat je inspireren door onze aanraders op het gebied van gezelligheid tot in de late uurtjes.

Bars

Heerlijk bijkletsen onder het genot van een cocktail, biertje of een dry martini doe je natuurlijk gewoon in een ouderwetse bar. In Barcelona vind je bars in alle soorten en maten, voor elk wat wils. Kijk dus snel op deze pagina om te beslissen waar jij vanavond met je vrienden naar toe gaat.

Bubbels

De mousserende wijn van Spanje heet cava en is heerlijk zoet of droog. Net hoe jij hem wilt. Wil je het proberen, maar je weet niet waar? We hebben een overzicht gemaakt van bars en winkels waar je terecht kunt voor jouw authentieke cava.

Gin Tonic por favor

Tonic en Gin gaan heel goed samen, weten ook de Spanjaarden. In Barcelona vind je dan ook een groot schala aan Gin Tonic bars, met de één en nog interessanter achtergrondverhaal dan de ander. Je leest de verhalen en, ook niet geheel onbelangrijk, waar je de bars kunt vinden, op Gin Tonic por favor.

Karaoke

Nachtegaaltjes en enthousiaste meezingers spenderen natuurlijk hun avond uit het liefst in een karaoke bar. Zin om te zingen? Je vind op deze pagina vast en zeker je nieuwe favoriete karaoke bar!

Live muziek

Chille singer-songwritermuziek, opzwepende Spaanse gitaren of zwoele jazz. Wat je voorkeur ook is, voor live muziek kun je in één van de vele locaties in Barcelona goed terecht. Je vind onze aanraders op de live muziek-pagina, inclusief een handig overzichtskaartje.

Nachtleven

Waar kun je het beste naartoe om helemaal los te gaan? Waar komen de locals? Waar kun je naar concerten en waar draaien ze hip-hop muziek? Soms is het erg lastig om te beslissen waar je de avond wilt doorbrengen. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we een pagina aangemaakt over het Barcelonese nachtleven.

Top 5 Terrassen

Soms wil je een drankje doen op een extra bijzondere locatie. Gelukkig kan dat in Barcelona, want er zijn heel veel speciale terrassen. Check zeker even onze top 5, want op heuvel Montjuïc, in een verstopt binnentuintje of in een voormalig paleis smaakt je Cava namelijk nog nét iets lekkerder!

Top 10 rooftops

Aan de eind van de middag of ´s avonds nog even een drankje doen is natuurlijk op zich al heel gezellig, maar als je dat kunt doen met een adembenemend uitzicht gniet je nog een klein beetje extra. We hebben een top 10 gemaakt van Barcelona´s beste rooftops. De één nog spectaculairder dan de ander.

Comments are closed.