Reistips en voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als het op reizen aankomt kun je jezelf soms een hele hoop moeite besparen door je van tevoren even voor te bereiden. Hoe kun je bijvoorbeeld het snelst Spaans leren, hoe maak je Catalaanse gerechten, welke apps zijn handig en hoe vermijd je lange wachtrijen? Je leest het op de volgende pagina´s.

Apps

Gebruik maken van je mobiele telefoon is op reis een uitkomst als je op zoek bent naar dat ene Spaanse woordje, als je de metrotijden wilt weten of als je juist de tijd wilt doden met een leuk Spaans spelletje.We hebben de handigste apps voor je verzameld.

Catalaanse gerechten

Heb je in Barcelona inspiratie opgedaan en wil je, eenmaal thuis, zelf Catalaanse gerechten maken? Je vindt op deze pagina recepten voor gerechten, sausjes en toetjes. We garanderen je, bij het proeven van de eerste hap waan je je voor heel even weer in Barcelona!

Regen, wat nu?

Helaas, ook in het zonnige Barcelona wil het af en toe nog wel eens regenen. Gelukkig is er ook dan in Barcelona genoeg te doen! Van musea bezoeken tot aan een gave bustour. Bij regen hoef je echt niet binnen te blijven. Lees op deze pagina meer over wat je allemaal kunt doen, mocht het toch eens regenen in Barcelona.

Reisgids Barcelona

Ga je binnenkort naar Barcelona en wil je graag zo veel mogelijk zien? Dan kan een reisgids de uitkomst bieden! In deze gidsen vind je vaak allerlei informatie over de stad en natuurlijk heel veel tips over bezienswaardigheden en activiteiten. Op deze pagina hebben we een overzicht voor je gemaakt tussen de grootste reisgidsen van Barcelona met alle voor- en nadelen, informatie en meningen!

Spaans leren

Een belangrijke manier om je voorbereiden op je reis naar Barcelona is het leren van de Spaanse taal, zeker als je hier voor langere tijd verblijft. Spaans leren kan op talloze manieren, van een cursus op een talenschool en het kijken van Spaanse televisie, tot het bezoeken van intercambios en een online cursus.

Vermijd wachtrijen

Wachtrijen vermijden doe je door je tickets van tevoren in Nederland te bestellen, lekker vanuit je luie stoel. Dit is mogelijk voor veel toeristische attracties, zoals de Sagrada Familia, Casa Mila en het FC Barcelona stadion.

Comments are closed.