Top 5 bijzondere overnachtingen

Barcelona heeft een enorm aanbod aan mooie accommodaties. Het kan daardoor moeilijk zijn om een bijzondere overnachtingsplek te vinden in het aanbod. Daarom heeft Bruisend Barcelona een top 5 meest bijzondere overnachtingen opgesteld. De hotels zijn gemakkelijk te boeken door bij de beschrijving van het desbetreffende hotel op de link te klikken.

1. W Barcelona *****

* Vanaf €200,- per nacht
* Luxe, modern, indrukwekkend

Alleen al het gebouw waarin het hotel zich bevindt, is erg bijzonder (ontworpen door Ricardo Bofill), het is namelijk een zeilvormig gebouw van 99 meter hoog. De hoogte zorgt ervoor dat je vanuit je luxe kamer van een schitterend uitzicht over de zee of de stad kunt genieten. Geef bij het maken van je boeking aan dat je kamer op een hoge verdieping wil, dan heb je namelijk spectaculair uitzicht (tot de 25e verdieping zijn er kamers met uitzicht over zee of over de stad). Op de bovenste verdieping van het hotel zit Eclipse, een exclusieve bar, waar je lekkere cocktails kunt drinken en ook vanaf daar heb je een spectaculair uitzicht over de stad. Verder is er een gaaf zwembad met heerlijke loungebedden. In de zomermaanden zijn er elke zondagavond leuke feestjes rond het zwembad. Voor meer informatie, actuele prijzen, beschikbaarheid en boeken, kijk op W Barcelona

W-Barcelona

¡¡IDEETJE!!

Tijdens onze digitale fietsroute kom je langs bekende en minder bekende spots in Barcelona. Meer weten? Kijk dan even op Fietsroute Barcelona.

2. Claris G.L. *****

* Vanaf €150,- per nacht
* Kunstzinnig, luxe, stijlvol

Dit luxe hotel is gevestigd in een 19e eeuws paleis. Met de meer dan 400 kunst objecten die verspreid door het hotel staan, kunt u dit zien als een ‘Art hotel’. Op de tweede verdieping van het hotel bevindt zich een klein privé museum waar Egyptische kunst (uit de collectie van de eigenaar) tentoongesteld wordt. Maar ook de kamers zijn versierd met verschillende kunststijlen; Romeins, Egyptisch of Hindi. Op het dakterras is een mooi zwembad en vanaf hier heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Als je even een auto wilt gebruiken, maar geen zin hebt in al het gedoe met een huurauto, kun je een smart van het hotel lenen! Je hoeft dan alleen wat benzinekosten te betalen. Kijk op Claris G.L. voor het maken van een boeking, meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Claris-GL-Barcelona

3. The Mirror Barcelona ****

* Vanaf 90,- per nacht
* Uniek, elegant en modern

Zoals de naam al duidelijk maakt is dit design hotel voorzien van een enorme hoeveelheid spiegels! Daarnaast is er in het hele hotel veel licht en het interieur is modern en wit, dit alles zorgt voor een ruimtelijk effect. De kamers zijn voorzien van veel moderne snufjes, zo is er een heerlijke douche met verschillende sproeikoppen en je kunt zelfs vanaf het toilet naar de flatscreen tv kijken. Op het dakterras van het hotel kun je heerlijk afkoelen in het zwembad. Bovendien bevindt het hotel zich op een top locatie, vlakbij de Gotische wijk en er zijn veel leuke restaurantjes in de buurt. Kijk op The Mirror Barcelona voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en boeken.

The-Mirror-Barcelona

4. Neri Hotel *****

* Vanaf 250,- per nacht
* Authentiek, chique en exclusief

Dit prachtige hotel is gevestigd in een middeleeuws paleis. Helaas was het paleis tijdens de Tweede Wereldoorlog gedeeltelijk verwoest, waardoor oude en nieuwe stijl met elkaar worden gecombineerd, de middeleeuwse stenen muur heeft nu bijvoorbeeld een wat modernere voorgevel. Het hotel kijkt uit op het kleine pleintje Plaça Sant Felip Neri en is gevestigd op nog geen 2 minuten lopen van de kathedraal! Alle 22 kamers zijn op een andere manier ingericht door interieur designer Cristina Gabás. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam zodat je volop kunt genieten van jouw verblijf in Barcelona! Kijk op Neri Hotel voor het maken van een boeking, meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Hotel-NEri

5. Room Mate Emma ***

* Vanaf 90,- per nacht
* Futuristisch, persoonlijk en luxe

Een aantal jaar geleden hebben 3 vrienden (Kike, Carlos & Gorka) deze hotelketen opgezet met iets wat naar hun idee mist in andere hotels; de persoonlijke touch. De beste manier van reizen is volgens hen door bij vrienden te verblijven. De persoonlijke aandacht geeft dit hotel je daarom het gevoel dat je bij vrienden verblijft. De slogan van de hotelketen is dan ook ´Tu amigo en cada ciudad´ (je vriend in iedere stad).  Room Mate Emma heeft een futuristische, witte inrichting met veel kleurrijke tinten. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet tot zelfs 12.00 uur, dus je kunt lekker rustig aan doen. Het hotel ligt op ongeveer 5 minuten lopen van Plaça de Cataluyna. In verschillende steden over de hele wereld zijn de Room mate hotels te vinden, waaronder New York, Buenos Aires, Florence en ook Amsterdam. Kijk op Room Mate Emma voor het maken van een boeking, meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Room-Mate-Emma

Plattegrond top 5 bijzondere overnachtingen

Comments are closed.