Zwembaden

De zomermaanden in Barcelona kunnen erg warm zijn. Wat is dan lekkerder om lekker af te kunnen koelen in het water?! Een leuk ideetje is dan om eens ter variatie het strand in te wisselen voor een van de zwembaden! Heerlijk met een koel drankje op een van de ligbedden genieten van de zon en daarna afkoelen door een duik in het verfrissende water… Lees hieronder de leukste opties!

Can Dragó

Dit buitenzwembad is de hele zomer geopend en is ontzettend groot. Het wateroppervlak van het zwembad is 2960m² en je kunt binnen én buiten zwemmen. Het binnenzwembad is ingedeeld in banen, zodat je op je gemak baantjes kan trekken. Goed idee om je zomerfiguur weer een beetje ‘in shape’ te brengen! Voor de ontspanning kun je binnen ook in een van de twee verwarmde zwembaden terecht.
Weetje: het zwembad van Can Dragó hoort bij Eurofitness en je zou er ook lessen als aquagym kunnen volgen.

Openingstijden buitenzwembad
In de zomer (20 juni t/m 30 augustus)
Ma t/m zo van 10:30 – 19:30

Prijs
€ 2,28 – € 8,07 per persoon

Openingstijden Eurofitness Can Dragó complex
Ma t/m vrij van 07:00 – 22:45
Za van 09:00 – 20:45
Zon- en feestdagen van 09:00 – 13:45

Locatie
Carrer de Rosselló i Porcel 7-11
08016 Barcelona
Website

Voor de kids: Torre de las Aguas

In de levendige wijk L’Eixample heb je een zwembad speciaal voor kinderen. Het is namelijk zo’n halve meter diep, en daarom ideaal voor de kleintjes. Leuk om te weten, is dat bij het zwembad een oude watertoren staat, waarmee vroeger de gebouwen uit de wijk L’Eixample werden voorzien van water. Het is een fijne plek om heen te gaan op een warme dag. Er zijn verschillende bomen waardoor je een plekje in de schaduw op kan zoeken! Tijdens de zomermaanden is dit dé plek om verkoeling op te zoeken. Met kleedhokjes, douches en écht zand, wordt dit ook wel het stradsstrand van Barcelona genoemd.

Leuk weetje! Dit zwembad is gevuld met grondwater.

Openingstijden
Ma t/m zo van 10:00 – 20:00
Augustus en september: zo 10:00 – 15:00

Prijs
€ 1,50
Gratis voor kinderen tot 2 jaar

Locatie
Carrer de Roger de Llúria 56
08009 Barcelona

Vall Parc

Dit zwembad is in de zomer open en vind je op het dakterras van een sportschool. Wat leuk is aan dit zwembad is, is dat je tijdens het baantjestrekken uit kan kijken op de stad en de bergen van Barcelona. Langs het zwembad staan ligbedden en parasols. Na een duik in het zwembad kun je dus ontspannen opdrogen in het zonnetje en aan je bruine kleurtje werken! Heerlijk genieten aan het water…

Openingstijden
Ma t/m zo van 10:00 – 19:00

Prijs
Dagticket € 10,00

¡Tip! Verblijf je de hele zomer of een langere periode in Barcelona? Misschien is de 10 rittenkaart van € 80,- dan een optie voor jou!

Locatie
Ctra de l’Arrabasada 107-127
08035 Barcelona
Website

Comments are closed.