Handig!

Als jij binnenkort naar Barcelona gaat is het zeker handig om deze pagina even door te lezen. Er staat namelijk allemaal handige informatie op die goed van pas kan komen tijdens jouw verblijf in Barcelona!

Algemene info Barcelona

Voordat je naar Barcelona gaat, is het natuurlijk wel fijn (vooral als het de eerste keer is) om al wat algemene informatie over de stad te hebben. Op Algemene info Barcelona vind je onder andere informatie over het weer (altijd fijn om te weten!) en de taal (spreken ze er nou Spaans of iets anders?).

Activiteiten

Wanneer je naar Barcelona gaat, wil je misschien niet alleen cultuur snuiven, eten en shoppen. Misschien wil je ook wel iets (avontuurlijks) ondernemen! Gelukkig kan dat met alle verschillende activiteiten die er in en rondom Barcelona te doen zijn. Heb je zin om een balletje te slaan tijdens je vakantie? Geen probleem, want er zijn golfbanen rondom Barcelona. Ook wanneer je met de kids bent, is er genoeg te doen. Meer lees je op de pagina Activiteiten.

FC Barcelona

Een van de beste voetbalclubs ter wereld vind je in Barcelona. We hebben het natuurlijk over FC Barcelona. Informatie over het stadion, de spelers, het tenue, hoe je aan kaarten kan komen en nog meer vind je op de pagina FC Barcelona.

Markten

Op vakantie is het altijd leuk om een marktje af te struinen. En hoe leuk… in Barcelona vind je heel veel verschillende soorten marktjes! Er zijn wekelijkse markten met bijvoorbeeld levensmiddelen en kleding, maar er zijn ook hele marktjes gewijd aan vintage items. Meer informatie hierover vind je op de pagina Markten.

Reistips en voorbereiding

Op deze pagina heb je al heel veel nuttige informatie gevonden, maar de pagina Reistips en voorbereiding moet je zeker niet overslaan. Hier lees je bijvoorbeeld welke apps je alvast kan installeren voordat je naar Barcelona gaat. Ook handig is de pagina over het vermijden van de wachtrijen. Zo hoef je nooit onnodig te wachten voordat je naar binnen kan bij een museum/monument/bezienswaardigheid.

Reizen en vervoer

In Barcelona zal je waarschijnlijk hele stukken gaan lopen. Dan vind je het misschien ook handig om alvast te weten hoe het openbaar vervoer en andere vervoersmiddelen werken in deze stad. Hoe houd je een taxi aan? Wat voor prijzen kan ik verwachten met een ritje met de bus. Dit en meer nuttige informatie vind je op de pagina Reizen en Vervoer.

Tips

Tijdens een bezoekje aan de Spaanse stad is het natuurlijk super fijn om vooraf een paar handige tips te krijgen. Deze tips hebben wij voor jou uitgezocht! 10 tips om je verblijf in Barcelona nog nét wat specialer te maken. Je leest de tips op deze pagina.

Wonen in Barcelona

Wanneer je het geluk hebt dat je in deze fijne, bruisende stad woont of gaat wonen, is het ook erg handig om alvast wat voorbereiding te hebben. Ga je er bijvoorbeeld stage lopen of ga je daadwerkelijk emigreren? Alle informatie die je nodig hebt, lees je op Wonen in Barcelona.

Wonen in Catalonië

Stel je voor.. Je pakt je koffers en vertrekt naar het zuiden. Hoe heerlijk zal dát zijn?! Elke dag een Spaans zonnetje en je thuis voelen in de Spaanse cultuur. Als je wilt emigreren naar Catalonië moeten er wel een aantal dingen geregeld worden. Wij helpen jou hierbij! Op deze pagina lees je meer..

Comments are closed.