Markten

Zon, gezellige kroegen, mooie musea, heerlijke restaurants, strand en… marktjes! Altijd fijn om er even overheen te struinen en unieke spulletjes op te speuren. Barcelona staat al bekend om haar vele tweedehands/vintage winkeltjes, maar de hippe vintage vlooienmarkten komen er ook steeds meer! Benieuwd waar en wanneer deze marktjes af te struinen zijn? Kijk dan even verder op deze pagina. Hier hebben wij voor jou de indrukwekkende ‘Mercados’, gezellige wekelijkse markten, gave vintage marktjes, pittoreske kunstmarkten, speelgoedmarkten en ambachtelijke marktjes op een rijtje gezet.

Vintage marktjes

Deze marktjes worden steeds populairder in grotere steden en zo ook in Barcelona. Hier vind je originele tweedehands kleding, LP’s, polaroidcamera’s en leuke hebbedingetjes om te kopen maar… het is soms ook mogelijk om spullen te ruilen! Vaak is er op deze markten ook wat te eten zoals lekkere tapas. De barbiers hebben hier ook hun plek gevonden dus mannen: je kunt je hier rustig even laten bijknippen en scheren! Ook aan de dames is gedacht: de kappers zijn ook present. Deze markten hebben vaak mooie locaties zoals stations, strand en ook de ‘hidden spots’. Meer informatie over waar en wanneer deze marktjes worden georganiseerd kun je vinden op de pagina
Vintage Marktjes.

Mercados

Je ogen uitkijken aan de stapels verse vis, vlees, groenten, kaas, fruit, nootjes, broden, fruitdrankjes etc. Kijk goed rond en ontdek de bizarre stukken vlees zoals bijvoorbeeld de geitenkoppen. Ben je nou niet zo van de geitenkoppen? Dan zijn er gelukkig honderden andere verse vlees en vissoorten. Heb je een eigen keukentje in je appartement of hotel? Dan is het zeker leuk kokkerellen met alle verse producten van deze Mercado’s! Kijk op de pagina Mercados voor meer informatie.

Wekelijkse Marktjes

Honderden garen, heerlijk geurende bloemen, originele tassen, sokken, panty’s, gereedschap, olijven, kleurrijk snoep, versgebakken brood en ga zo maar door… De wekelijkse markt heeft heel wat te bieden en er hangt over het algemeen een gezellige en gemoedelijke sfeer. Wil je weten waar en wanneer deze markten dan zijn? Kijk dan even op de pagina Wekelijkse Markten.

Ook leuke Marktjes

De marktjes op deze pagina zijn wat meer gespecialiseerd. Zo heb je bijvoorbeeld de maandelijkse honingmarkt met…honing! Ook zijn er andere lekkere producten te proeven en kopen zoals versgebakken taart en quiche en veel soorten kaas. Er is een kunstmarkt waar je prachtige schilderijen kan kopen maar ook jezelf op het doek kan laten zetten. En ben jij of je kinderen gek van speelgoed en modeltreintjes, auto’s etc.? Op de speelgoedmarkt is er voor jong en oud wat wils! Kijk voor meer informatie over deze markten op de pagina Ook Leuke Marktjes.

Comments are closed.