Auto huren

Het huren van een auto geeft je enorm veel vrijheid. Als je al vaker in Barcelona bent geweest, dan kan het misschien een idee zijn om een leuke roadtrip in de omgeving van Barcelona te maken. De auto is daarvoor een ideaal vervoersmiddel.

Niet duur
Het huren van een auto hoeft niet duur te zijn. Je kunt op verschillende vergelijkingspagina’s tarieven van auto’s bekijken. Je kunt voor een kleine auto kiezen zodat de kosten binnen de perken blijven maar je kunt ook voor een wat luxere auto kiezen. Bespaar in de zomer in ieder geval niet op de airco. Het kan namelijk flink warm worden!

Car del Mar
Auto huren


CarDelMar.nl is een vergelijkingssite waarbij je makkelijk en snel de goedkoopste autoverhuurder kan vinden. Zoover heeft deze site een award gegeven als beste autoverhuursite. Verder kan je gratis annuleren en is er geen eigen risico. Ga direct naar Cardelmar.nl.

Autoverhuur vanaf het vliegveld
Auto huren1


Op het vliegveld van Barcelona zijn een aantal autoverhuurbedrijven gevestigd. Je kunt online aangeven wanneer je je auto wilt ophalen en bij aankomst kun je dus direct met je eigen auto naar je verblijfplaats rijden. Op Cheapcars.nl kun je super snel en gemakkelijk auto’s vergelijken die vanaf Barcelona te huur zijn.

Deze website is handig in gebruik, Dit komt vooral omdat veel mensen deze soortgelijke website kennen voor vliegtickets.

Hertz
Ben je milieubewust en wil je graag een groene auto, kijk dan eens op Hertz. Hertz heeft speciaal voor de milieubewuste chauffeur een groene auto lijn te huur vanuit Barcelona. Gaat jouw voorkeur uit naar een groene auto wees hier dan wel snel bij. Er is namelijk een beperkt aantal auto’s beschikbaar. Natuurlijk kun je ook voor normale auto’s, sportuitvoeringen en andere veilige en betrouwbare auto’s bij Hertz terecht.

Sunny Cars
Auto huren2


Behalve op de website van Hertz en Cheapcars kun je op nog meer plekken huurauto’s vergelijken, zoals Sunny Cars. Deze uitgebreide website helpt je waar nodig en bieden veel informatie over de verhuur van de auto en het type auto dat je wenst te huren. Kijk op Sunnycars.nl voor meer informatie.

Auto ophaal -en aflever locatie
Wil je graag je auto op een andere plek inleveren dan ophalen? Dat is normaal gesproken geen probleem. Je kunt online aangeven waar en hoe laat je de auto komt halen. Dit is erg handig. Hierdoor hoef je namelijk niet zoals bijvoorbeeld bij hotels vaak het geval is te wachten tot in de namiddag. Het inleveren van de auto gaat precies hetzelfde. Je spreekt een locatie en tijd af en je kunt de auto, soms zelfs zonder ´een sein´ te geven, inleveren. Je kunt namelijk vaak de auto op een bewaakte parkeerplek met sleutel en al inleveren en je reis vervolgen.

Tips
– Let er op dat een extra bijrijder geld kan kosten.
-In Barcelona stad is het gebruik van het openbaar vervoer handiger en vaak ook uiteindelijk goedkoper. Parkeren is namelijk lastig in het centrum en een aantal omliggende wijken. Daarbij komt dat er veel betaald parkeren gebieden zijn en parkeergarages die vaak redelijk prijzig zijn.
– Wanneer je onder de 25 jaar bent of je hebt pas geleden je rijbewijs gekregen, dan kan het ook zijn dat je extra moet betalen.
– Kinderzitjes en andere extra’s zijn vaak te huur bij de verhuur bedrijven.
– Bekijk de polisvoorwaarden goed en zorg dat je een goede verzekering (in Nederland) hebt afgesloten.

Comments are closed.