Ons team

Ben je benieuwd wie er nou achter de content, de verrassende routes en de leuke verhalen van Bruisend Barcelona zitten? Leer hier ons team kennen!

Over-ons-Roos-BB

1. Wat is jouw naam?

Roos Oudemans. Ik ben geboren in Den Haag en heb aan Hoge Hotelschool (Den Haag) gestudeerd en ik heb een Master in Hospitality Management.

2. Vertel eens… waarom Spanje?

In 2008 ben ik samen met mijn vriend Bas het grote avontuur aangegaan om naar Spanje te emigreren. Het oorspronkelijke idee was om samen een restaurant in Almería te starten, toevallig net op het moment dat de economische crisis uitbrak. Maar niet alle ‘top’ ondernemingsplannen lopen altijd zoals je het hebt gepland en misschien maar goed ook want anders was Sprankelend Spanje mogelijk niet tot stand gekomen.

3. Wat zijn jouw taken bij Bruisend Barcelona?

Sprankelend Spanje is een idee van mijn vriend Bas en mij. Wat ik graag doe is het bedenken van verrassende concepten, met nieuwe ideeën komen en het ontwikkelen van gidsen en routes door Spaanse steden. Ook geniet ik erg van het contact met mensen, zoals reisjes door Spanje om andere ondernemers te ontmoeten en natuurlijk de leuke ontmoetingen met reizigers tijdens tours die ik geef door Valencia. Wat het ondernemen voor mij helemaal een feestje maakt is ons gezellige team van vaste werknemers en de levendige stagiaires.

4. Kun je iets vertellen over je passies?

Ik houd van het ontwerpen van sieraden en accessoires voor mijn lijn ‘Ibizu’, het opzetten van start-ups en het ontdekken van bijzondere en onontdekte spots in Spanje en dit delen met andere mensen.

5. Wat mag niemand missen wanneer ze Spanje bezoeken?

Ik vind het moeilijk om te kiezen, Spanje heeft zoveel te bieden! Na alle jaren die ik hier woon, blijft Spanje mij verrassen. Een van de plekken die mij echt verrast heeft, is Ibiza. Met haar prachtige baaitjes, de gave Ibiza mode, de gezellige sfeer, de zonsondergangen, de mooie beachclubs en goede dj’s is Ibiza een waar paradijs!

6. Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Barcelona?

Genieten van de zonsondergang en het uitzicht over de stad met een glas cava op een relaxt dakterras, bijvoorbeeld van hotel Claris. En op ontdekking gaan in de nog minder bekende wijk, onder reizigers, ‘Gracia’.

Over-ons-Bas-BB

1. Wat is jouw naam?

Mijn naam is Bas de Vries. Ik ben opgegroeid in Den Haag en ik heb na de Hbo-opleiding Commerciële Economie nog Sociologie gestudeerd aan de UVA.

2. Vertel eens… waarom Spanje?

Mijn vriendin Roos en ik hebben onze antieke Volvo 440 ingepakt en zijn vrij naïef maar klaar voor het avontuur naar Spanje vertrokken!

3. Wat zijn jouw taken bij Bruisend Barcelona?

Samen met Roos ben ik op het idee gekomen voor Bruisend Barcelona. Waar ik vooral verantwoordelijk voor ben is de technische kant, zoals SEO en websiteonderhoud.

4. Kun je iets vertellen over je passies?

Ondernemen in start-ups is een van mijn passies. Verder DJ ik veel en help ik graag mensen om het onontdekte Spanje te beleven.

5. Wat mag niemand missen wanneer ze Spanje bezoeken?

Mijn favoriete spot vind je bij een prachtig baaitje op Ibiza en heet Cala Bassa Beach Club. Hier draaien top DJ’s en is het eten erg lekker. Een paradijsje!

6. Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Barcelona?

Ik vind dat de beste restaurants van Barcelona te vinden zijn in de wijk L’Eixample in Barcelona.

Comments are closed.