Seizoenen in Barcelona

De bloeiende bloemen van het voorjaar, de warme zonnige dagen van de zomer, de vallende bladeren van het najaar en de gezellige koele avonden van de winter. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme. Hieronder lees je wat Barcelona jou ieder seizoen te bieden heeft!

Najaar in Barcelona

Als we aan de regenachtige najaren in Nederland denken, zouden we ons niet kunnen voorstellen dat zo’n najaar er ook heel zonnig uit kan zien. Toch is dit wel het geval in Barcelona. De herfst is een uitstekend seizoen om Barcelona te bezoeken. De temperaturen liggen rond de 20 graden en zijn dus ideaal om lekker erop uit te gaan en de stad te ontdekken. Een échte aanrader is om dat op de fiets te doen. Op je eigen tempo, stoppen waar je wilt, geen gedoe met openbaar vervoer en tóch alle highlights van Barcelona kunnen bewonderen. Ideaal toch? Kijk op najaar in Barcelona om te lezen over wat er nog meer in de herfst in Barcelona te beleven is.

Winter in Barcelona

Aan sfeer en gezelligheid ontbreekt het zeker niet in de winter in Barcelona. Het mag dan wel iets koeler zijn, maar vergeleken met ons ijskoude Nederland valt dat reuze mee. Met een iets frisser windje, maar toch een zonnetje op je gezicht is er ook in de winter van alles te ontdekken in Barcelona. Struin rond over de gezellige wintermarktjes in de stad en bewonder de stad in de winter! Kijk hier voor meer informatie over de winter in Barcelona.

Voorjaar in Barcelona

Het voorjaar is een uitstekend seizoen om een bezoekje aan Barcelona te brengen. De temperaturen stijgen, de wolken verdwijnen en de zon breekt door! De lente in Barcelona is perfect voor iedereen: de strandliefhebbers kunnen al heerlijk naar het strand, de actievelingen kunnen prachtige fietstochten en wandelingen door de stad maken, de sportievelingen kunnen meedoen aan de marathon van Barcelona en de feestbeesten kunnen losgaan op de toffe festivals.

Zomer in Barcelona

Voor de zon-, zee- en strandliefhebbers is de zomer het ideale seizoen om Barcelona te bezoeken. Heerlijk een dagje naar het strand, ontspannen in het park of ’s avonds de dag afsluiten met een cocktailtje op het terras. Klinkt goed toch? Ook in de zomer kun je prima de dagen doorkomen in Barcelona. Let wel op; op een warme zomerdag kan de temperatuur soms tot boven de 35 graden stijgen. Vergeet dus zeker geen zonnebrandcrème en een flesje water mee te nemen als je op pad gaat.

Tips

– Wil je Barcelona ontdekken op jouw manier? Met een privé tour van Bruisend Barcelona kan dat! De gids stelt een rondleiding op maat samen aan de hand van jouw interesses. Bij een privé tour kun je alles vragen wat jij graag wilt weten, kun je stoppen waar jij graag wilt stoppen en ontdek je waar jij geïnteresseerd in bent.

Comments are closed.