Boatparty in Barcelona

Een strakblauwe lucht, een zonnetje aan de hemel en een aangename temperatuur zijn de perfecte omstandigheden om te gaan varen! Met de wind door je haren en een drankje in je hand kun je optimaal genieten van jouw vakantie in Barcelona. Op deze pagina lees je meer over bootfeesten in Barcelona.

Boatparty!

Ben je plannen aan het maken voor een tripje naar Barcelona? Of ben je al in deze prachtige stad?  Bekijk Barcelona vanaf het water want dit zal je een verfrissende kijk op de stad geven! Heb je de highlights van Barcelona al ontdekt en heb je zin in een bootfeestje? Stoke Travel organiseert diverse boatparties. Dit wordt gegarandeerd een dag voor in de boeken!

Barcelona vanaf het water

Vanaf het water heb je een hele andere kijk op deze prachtige stad! Barcelona is een veelzijdige stad en heeft veel te bieden. De stad is gelegen aan de Middellandse zee en heeft veel bijzondere hotspots die je gezien moet hebben. Een bootfeestje mag daarbij zeker niet ontbreken! Naast dat je tijdens de vaart van de Middellandse zee kunt genieten, is dit de ideale gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. Onder het genot van een drankje en leuke hitjes kun jij de mooiste zonsondergang van Barcelona bekijken! Heb je zin een barbecue op het water? Of wil je liever wat meer luxe zoals champagne aan boord? Het kan allemaal! Je kunt kiezen tussen de Original Barcelona Boat Party, de Champagne Sunset Boat party of de BBQ Boat Party. We hebben de leukste bootfeestjes op een rijtje gezet!

Original Boat Party €45

Een van de dingen die op je bucketlist moet staan is het ervaren van een boot cruise met fantastische afterparty. Je kunt ervoor kiezen om het feest op te zoeken met The Original Barcelona Boat Party. De boot vaart vanaf de haven van Barcelona over de Middellandse zee. Hierbij dans je twee uur lang op de beats van een live DJ en kun je van bier en sangria genieten aan de bar. Een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en je dansmoves te showen! Kijk voor meer informatie op Orginal Boat Party.

 • 2 uur durende partyboot!
 • Drankbonnen zijn inbegrepen
 • Inclusief DJ
 • Gratis toegang tot de club

Champagne Sunset Boat Party €65

Wanneer je op zoek bent naar iets classy’s met wat meer luxe dan is The Champagne Sunset Boat Party een perfecte optie voor je! Tijdens deze 2,5 uur durende cruise word je lokale cava’s, wijnen en bieren geserveerd voor het ultieme vakantiegevoel. Bewonder de zonsondergang onder het genot van een flesje bubbels. Kijk voor meer informatie op Sunet Boat Party.

 • 2,5 uur durende Champagne boat party!
 • Spaanse keuken
 • Bieren en wijnen!
 • Uitzicht over kustlijn

BBQ Party Boat €55

Hou je meer van burgers dan van bubbels dan is The BBQ Boat Party op je lijf geschreven. Deze cruise komt niet alleen met een knallend feest, maar ook met een swimming break voor een duik in het water. Geniet tevens van een heerlijke BBQ tijdens deze 3 uur durende cruise. Onder het genot van een sangria kun je dansen op gave hitjes, want er is ook een DJ aanwezig! Kijk voor meer informatie op BBQ Party Boat.

 • 3 uur durende BBQ boat party!
 • Gelegenheid om te zwemmen
 • Inclusief DJ
 • Gratis toegang tot de club

Tijdens jouw verblijf in Barcelona is een boatparty zeker een spectaculaire toevoeging! Zon, drankjes en de allerbeste muziek op het water van Barcelona.

Comments are closed.