Winkelmand (0)

Fietsroute

Fietsroute

5
(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Vergeet de toeristenbus, het ingewikkelde metrostelsel en de dure taxi: Barcelona verkennen doen wij natuurlijk op de fiets! Zelf je tempo bepalen, alle highlights bewonderen en tussendoor bij één van de aangeraden eetplekken stoppen voor een welverdiende pauze. Je passeert onder andere de Sagrada Familia, Casa Mila, de Arc de Triomf en het stadspark.

30 pagina's in PDF
Let op, bij overboeking duurt het 1 – 2 werkdagen voordat de bestelling voltooid is en je de Fietsroute binnen krijgt.
Met andere betaalmethodes zoals iDEAL en Mistercash krijg je de route direct in je mailbox.

Wat kan je van de fietsroute verwachten?

De fietsroute van ruim 30 pagina's (in PDF) is zo opgebouwd dat je al fietsend langs alle bijzondere bezienswaardigheden van Barcelona komt. De fietsroute is prima in één keer te doen. Je bent dan ongeveer 2,5 uur onderweg (met stops). Door middel van visuele beschrijvingen ga je van stop naar stop. Het grootste gedeelte van de fietsroute gaat over geasfalteerde fietspaden. Tussendoor stop je ook bij restaurants/cafeetjes en krijg je veel achtergrondinformatie. Alle informatie wordt bijgestaan door foto's en praktische informatie zoals de openingstijden en prijzen.

Wat kost deze fietsroute?

€ 7,50

Waarom is deze fietsroute een echte aanrader?

Verrassend

Barcelona is een geweldige stad, maar natuurlijk erg groot om alles te kunnen bekijken. Nu je op de fiets onderweg bent, kom je langs veel meer plekken die je te voet niet zo snel bereikt. Naast de bekende bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia kom je ook langs de minder bekende bezienswaardigheden. Ervaar Barcelona buiten de gebaande paden!

Praktisch

De route ontvang je in je e-mail met een link waarna je wordt doorgestuurd naar een PDF bestand. Je kunt de fietsroute vervolgens opslaan op jouw smartphone, tablet en/of e-reader. Je kunt dit bestand drie keer downloaden. Wanneer je eerst de route opslaat, kan je de fietsroute natuurlijk zo vaak openen als je wil. Hiervoor heb je geen internetverbinding nodig. Je kunt er ook voor kiezen om het PDF bestand uit te printen, wanneer je de fietsroute liever op papier hebt. De fietsroute begint bij de Sagrada Familia. In het bestand vind je drie fietsverhuurbedrijven en de routes hoe je van de fietsverhuur bedrijven naar de Sagrada Familia komt.

Volledig & mooi vormgegeven

De informatie in de fietsroute is zorgvuldig en met veel plezier samengesteld. In de beschrijvingen zijn openingstijden, prijzen en locaties opgenomen. Doordat de fietsroute digitaal is, wordt de informatie constant up to date gehouden. De route is met veel foto's, leuke icoontjes en een modern design vormgegeven.

Wat vind je nog meer in deze fietsroute?

Info en leuke weetjes over bezienswaardigheden

Barcelona is zo'n veelzijdige stad en met de fietsroute kom je langs ontzettend veel bezienswaardigheden, verschillende wijken en zelfs het strand!

Verrassende tips voor een drankje en/of hapje

Zoek jij meer dan een toeristisch restaurant waar de menukaart vol met foto's van standaard tapasgerechten staat? Dan zal je vast blij zijn met de Bruisend Barcelona fietsroute! Je vindt hier namelijk veel verrassende restaurantjes, van een schattig cupcake café tot vegaburgers aan het strand. Via de icoontjes in de route kun je de tips voor een drankje/hapje gemakkelijk terugvinden.

Interessante achtergrondinformatie

In de fietsroute vind je interessante achtergrondinformatie, bijvoorbeeld de verschillen tussen Spanje en Catalonië en meer informatie over de bijzondere kunstenaar Antoni Gaudí.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen over de route of de betaalmethodes kan je contact met ons opnemen.

Kijk hier voor alvast een gratis preview van de Fietsroute!

Joelle

15 april 15

Ik heb samen met een vriendin de fietsroute van Bruisend Barcelona en de wandelroute El Born gedaan. Ik vond de fietsroute super leuk! Je ziet in een korte tijd enorm veel van Barcelona. Bijna alle bezienswaardigheden en het lekkere strand. Super handig dat er bijna overal fietspaden zijn. Echt een aanradertje!!

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook