Winkelmand (0)

Bruisend Barcelona Pakket

Bruisend Barcelona Pakket

5
(3 klantenreviews)
Terug naar overzicht €45,00 €29,50

Je gaat voor het eerst naar Barcelona en je hebt nog geen idee wat je wil doen… Of je bent al eens eerder of meerdere keren in Barcelona geweest, maar wil nu het échte Barcelona ontdekken… Dan is het Bruisend Barcelona pakket perfect voor jou! Een pakket met daarin drie routes én een gids die jouw reis compleet maken.

In het Bruisend Barcelona Voordeel Pakket zijn de volgende zaken opgenomen:

  • E-Book
  • Fietsroute
  • El Born Wandelroute
  • Gracia Wandelroute
  • Gastronomische Gids

Van € 45,00 voor € 29,50! (inclusief 21% BTW)
Na betaling krijg je het pakket direct op je scherm te zien en in een e-mail binnen.
Let op, met overboeking kan dit 1 – 2 werkdagen duren.

Hieronder kan je gratis de previews downloaden: El Born Wandelroute Gracia Wandelroute Fietsroute Gastronomische Gids E-book

Met de fietsroute ontdek je al cruisend verschillende wijken van Barcelona, onder ander de haven. Met de Wandelroute El Born ga je door de leuke, authentieke & hippe wijk El Born. Naast El Born ligt de wijk Gracia en hier gaat de andere wandelroute doorheen.

Ook vind je in het Bruisend Barcelona Pakket ons E-book. Hiermee ben je helemaal voorbereid op je reis. Hotels, leuke spots, spelletjes voor de kids, terrasjes en nog zo veel meer leuke en onmisbare informatie! Het pakket wordt afgemaakt met de Gastronomische Gids. Deze gids staat boordevol eet & drinktips. Waar zit je tussen de locals? Waar kan je op een bijzondere spot dineren, bijvoorbeeld in een viswinkel? Waar eet je gezellig met de kids?

Dit en nog veel meer andere tips (en achtergrondinformatie over de Spaanse en Catalaanse cuisine) vind je in de Gastronomische Gids.

José en Wim

10 oktober 17

Beste medewerkers van Bruisend Barcelona,

Mede dank zij de wandelroutes hebben wij op een hele plezierige manier kennis gemaakt met Barcelona. Dank je!!!!

Vriendelijke groet,
José en Wim

Patrick, Elise en Daantje

10 november 15

Wij zijn met onze dochter in de herfstvakantie naar Barcelona geweest. Op aanraden van een collega heb ik het bruisend barcelona pakket besteld en we hebben er geen spijt van gehad!

Adriaan & Marloes

08 november 15

Een tijdje terug zijn wij naar Barcelona geweest met jullie pakket. Super bedankt hiervoor, we hebben er erg veel aan gehad. Wij vodnen vooral de fietsroute super, in een korte tijd veel kunnen zien!

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.