Winkelmand (0)

Wintermagazine

Wintermagazine

5
(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €9,50

Niet in voorraad

Ga je in de winterperiode naar Barcelona? Bestel dan het Digitale Wintermagazine Barcelona! In dit ruim 70 pagina tellende PDF document vind je onder andere restaurantsuggesties, activiteiten en leuke markten in de winterperiode. Bang om je te gaan vervelen? Nergens voor nodig, want er is genoeg inspiratie op te doen met ons overzicht van activiteiten.

Op dit moment is het Wintermagazine nog niet verkrijgbaar. Als eerste op de hoogte zijn wanneer het Wintermagazine uit is? Stuur dan een mailtje naar info@bruisendbarcelona.nl en je wordt gemaild wanneer het magazine verkrijgbaar is.

76 pagina's in PDF
Let op, bij overboeking duurt het 1 – 2 werkdagen voordat de bestelling voltooid is en je de gids binnen krijgt.
Met andere betaalmethodes als iDeal en Mistercash krijg je de gids direct in je mailbox.

Wat

Het handige is dat je in één keer weet wat er allemaal te doen is gedurende de feestdagen in Barcelona. Tijdens deze gezellige dagen is er in het mooie Barcelona erg veel te beleven en te zien. Wel fijn is om dan te weten waar je moet zijn, wanneer en wat er precies te zien en te doen valt.

In dit wintermagazine vind je onder andere:

Restaurant tips

Een handig overzicht van verschillende restaurants die open zijn op 24, 25, 31 december en 1 januari in Barcelona. Op deze dagen is het fijn om te weten dat je in ieder geval geval in een gezellig en lekker restaurant terecht kunt. In de gids kun je lezen welke restaurants een lekker menu aanbieden.

Fiesta

Er zijn natuurlijk heel wat feestjes te vinden in Barcelona op oudejaarsavond. Welke jij nou echt het leukst vindt en niet mag missen, is lastig om te beslissen. Om het iets makkelijker te maken en echt knallend en spetterend het Nieuwjaar in te gaan in Barcelona, hebben we een overzicht van de leukste party's in Barcelona samengesteld.

Concerten, optredens en meer

Concerten, circussen, marktjes, films met Engelse ondertiteling... Alles over deze activiteiten vind je in de gids! Wil je een rondje wagen op de schaatsen? Ook alle ijsbanen staan erin vermeld!

Openingstijden

Wanneer je rond de feestdagen graag een uitstapje wil maken naar één van de vele musea of andere bezienswaardigheden, heb je de kans dat je tegen een gesloten deur aanloopt. Veel musea, bezienswaardigheden en ook supermarkten hebben op feestdagen aangepaste openingstijden.

Tradities

Nu je er toch bent, is het misschien ook leuk om erachter te komen hoe de Spanjaarden de feestdagen doorbrengen. Mogelijk wil je zelf graag meedoen met verschillende tradities.

Waarom

Uniek

Het enige overzicht in het Nederlands waarin je kunt lezen wat er te zien, te doen en te beleven is in Barcelona gedurende de gezellige feestdagen.

Veelomvattend

Het wintermagazine telt zo'n 70 pagina's vol met handige informatie en verrassende tips.

Praktisch

Het internet afspeuren naar de leukste restaurantjes, eindeloos menu's vertalen van het Spaans naar het Engels/Nederlands, uitzoeken waar de beste feestjes te vinden zijn... Deze gids is samengesteld om jou deze moeite te besparen.

Actueel

Het wintermagazine is een PDF bestand en het grote voordeel hiervan is dat deze continue kan worden geüpdatet. Zodra er dingen worden aangepast zoals tijden/menu's, wordt dit meteen doorgevoerd in het wintermagazine. Het is namelijk zo jammer als je klaar staat voor een circusvoorstelling die er nooit zal komen, het restaurant dat je had uitgezocht, gesloten blijkt te zijn en de kaarten voor het Oudejaarsfeest zijn uitverkocht...

Tips

Deze tips nemen je veel werk uit handen. Hierdoor weet je meteen welke restaurants wel zijn geopend op de feestdagen en hoe laat.

Sprankelende vormgeving

Het lezen van deze gids bezorgt je al een hoop plezier. De gezellige warme kleuren, leuke patroontjes, klikbare links naar relevante websites etc., zorgen ervoor dat het leuk blijft om uit te zoeken waar je nou naartoe zal gaan!

Leuk voor iedereen

Met het hele gezin in Barcelona? Voor ieder wat wils! In de gids staan ideetjes voor kinderen, leuke party's voor jongeren, maar ook voor volwassenen staan er gave concerten (klassiek, jazz, pop, etc.), gezellige kerstmarkten en cocktailbars in.

Prijs

€ 9,50

Tip

Houd in gedachte dat het een aanrader is om van tevoren een tafel te reserveren bij een restaurant tijdens de feestdagen. Je zal waarschijnlijk niet de enige zijn die tijdens deze dagen zin heeft om ergens een hapje te gaan eten. Informatie over hoe te reserveren, wordt vermeld bij de betreffende restaurants in de gids.

Contact

Voor vragen over de gids of de betaalmethodes kan je contact met ons opnemen.

Kijk hier voor een preview

Chris, jessie, felix en anna

08 januari 15

We hebben heerlijke dagen in Barcelona gehad dankzij de tips in deze gids. Vooral de kerstmenus en de vertaling vonden we heel erg fijn

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.