Ontdek!

Op deze pagina vind je een overzicht van de tours, workshops en excursies die Bruisend Barcelona aanbiedt. Wil je meer zien dan alleen de Ramblas? De lekkerste tapas eten en weten waar de locals zich bevinden? Lees dan vooral verder!

Groepsreizen

Ga je met je familie, vrienden, bedrijf of ander gezelschap op groepsreis naar Barcelona? Laat dan de ingewikkelde rompslomp uit handen nemen en laat een verrassend en bijzonder programma opstellen door Bruisend Barcelona! Leuke activiteiten, unieke restaurants en nog veel meer om jullie Barcelona trip onvergetelijk te maken!

Groepsreizen_Barcelona2

Privé fietstour + Sagrada Familia

Een 4-uur durende tour met Bruisend Barcelona gids Robb is een must-do wanneer je in Barcelona bent! Robb is een echte local en weet wat er speelt in de stad. Tijdens de fietstour kom je langs verschillende wijken, zoals Raval, het strand, het Parc de la Ciutadella en langs de meesterwerken van Antoni Gaudí. Tussendoor stop je bij de Sagrada Familia, waar je benen even kunnen rusten en waar je de meest bijzondere informatie over de Sagrada Familia van Robb krijgt. Lees hier verder.

Robb

Privé tour

Op jouw tempo en met jouw wensen ontdek je Barcelona met een officiële gids van Bruisend Barcelona. Met een privé rondleiding op maat kom je langs de plekjes die niet in de reisgidsen staan, krijg je bijzondere informatie die niet zomaar op Wikipedia te vinden is en heb je eigenlijk een hele leuke en gezellige dag! Vertel ons jouw wensen, de dag en het tijdstip wanneer je jouw privé tour wil laten doen en laat de privé tour maar beginnen! Vind meer informatie op deze pagina.

Privetour2

Sagrada Familia privé tour

Één van de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van Barcelona is de Sagrada Familia. Ga op privé tour met Bruisend Barcelona en ontdek zo veel meer over dit kunstwerk! Wist je bijvoorbeeld al dat er een afbeelding van Antoni Gaudí, de architect van de Sagradi Familia, in de basiliek te vinden is? Bij de privé tour zijn de entreetickets inbegrepen. Zo hoef je niet in een lange rij (in de warmte) te wachten. Lees hier meer over de Sagrada Familia privé tour.

Robb2

Wijnproeverij

Op dit moment zijn de Bruisend Barcelona Wijnproeverijen niet beschikbaar. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe beschikbaarheid.

Comments are closed.